• Wilt u een intranet laten ontwikkelen? Of wilt u gegevens importeren/exporteren (bijvoorbeeld uit een database, Primavera P6 of een CSV-, tekst of XML-bestand)?

  Wij helpen u graag bij maatwerk-oplossingen! Ook zijn we geïnteresseerd in participatie voor het ontwikkelen van standaardoplossingen (zoals een CMS). Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Kwaliteit staat bij ons voorop!

  Minder code betekent minder kans op fouten! De programmeertaal Ruby draagt daar erg aan bij, maar het is vooral zaak voor een programmeur om de code compact te houden. Dit komt ook de onderhoudbaarheid van uw project ten goede. Op deze manier profiteert u langer van uw investering om met ons in zee te gaan! "LESS is MORE!"

 • Zomaar een greep uit onze expertises:

  - Webontwikkeling (client-side / server-side)
  - Gegevensanalyse, -opslag en -uitwisseling
  - Programmeren en scripting

  Wilt u een eigen systeem ontwikkelen? Met moderne technieken zijn wij in staat (relatief) snel maatwerkoplossingen te realiseren.

 • Een kijkje in de keuken...

  Deze site is gemaakt met RubyOnRails 4 en draait op Ruby 2.0. De semantiek (HTML5) is geschreven met HAML, de styling (CSS3) met SASS. We maken ook gebruik van Zurb Foundation 4 (responsive design) en Bourbon (geavanceerde styling).

  Dit zijn open source producten waarvoor u geen licenties betaalt!

Waar wij goed in zijn...

Het merendeel van onze werkzaamheden bestaat uit het ontwikkelen van zakelijke applicaties die opgestart worden vanuit een browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera, etc.). Ook maken we regelmatig websites, omdat deze met dezelfde technieken gebouwd kunnen worden. Wij zetten uw design om naar een overzichtelijke website! Indien gewenst regelen wij ook de hosting (daar waar de website opgeslagen wordt) voor u.

RubyOnRails

Wanneer we zelf de vrije hand hebben bij het ontwikkelen van een webapplicatie of website, dan kiezen we voor het open source framework RubyOnRails. Na jarenlange ervaring met diverse frameworks zijn wij tot de conclusie gekomen dat de programmeertaal Ruby in combinatie met RubyOnRails voor ons het beste werkt. Niet alleen stelt het ons in staat om snel te ontwikkelen, ook is het leuk om te doen! Het zal u dan ook niet verbazen dat deze website ermee gemaakt is.

Voor het ontwikkelen van deze site maken wij onder andere gebruik van Bourbon, Capistrano, CSS3, HAML, HTML5, jQuery, Ruby, RubyOnRails, SASS en Zurb Foundation. Daarbij gebruiken we over het algemeen de laatst beschikbare versies.

Onze kennisgebieden

Hieronder vindt u in een notendop technologieën waarmee wij uitgebreide ervaring hebben. Meer algemene informatie over onderdelen vindt u op de pagina Ervaring. Ook laten we daar zien met welke technologieën we in het verleden te maken hebben gehad en waar we u wellicht mee van dienst kunnen zijn.

Webontwikkeling (client-side)

Webontwikkeling (server-side)

Databases

Programmeren

Contact

IT on Rails

Hoge Zeedijk 20
4765 BM
Zevenbergschen Hoek

E-mail
Telefoon +31 624 516 522
World Wide Web www.itonrails.com

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (nummer 88749819).

Ons BTW-ID is NL.004.655.064.B58.

Rails